Wat we bieden bij Taekwondo Kriss.


In onze club zijn de trainingen voor kinderen en volwassenen gescheiden. De kindertrainingen zijn redelijk globaal, waar veel aandacht wordt besteed aan de algemene ontwikkeling, coördinatie en souplesse. 

Er wordt rekening gehouden met de mate van ontwikkeling van het kind, en de trainingen worden daar naar aangepast.  Om die reden wordt tijdens de kindertraining zelf nog een opsplitsing gemaakt naargelang de leeftijd en de vordering van het kind. Afhankelijk van het aantal aanwezige kinderen wordt de groep nog in twee of drie groepen verdeeld, gebaseerd op de leeftijd en de taekwondovooruitgang van het kind. De minimumleeftijd is 5 jaar.De volwassenentrainingen zijn veel intensiever en ook meer technisch gericht. Hier wordt de nadruk gelegd op uithouding, explosieve kracht, en afwerking van de technieken, zowel op technisch als sparringsgebied.


Er zijn drie gratis proeflessen. Men kan starten op ieder moment van het jaar. Indien geïnteresseerd kan men deelnemen aan wedstrijden, maar de focus voor recreatieve leden is zeker even belangrijk.


Het lidgeld kan op drie verschillende manieren betaald worden.

  • per beurt met een 10 beurtenkaart
  • per maand
  • per jaar.


Ieder lid wordt aangesloten en verzekerd bij de overkoepelende federatie, Taekwondo Vlaanderen.

kinderen_202212 (9)
kinderen_202212 (7)
kinderen_202212 (1)
kinderen_202212 (11)
M_Jebar
Juan
Opwarmen
M&M
sasha
Gharib
Trappen
Abdelrazak
kinderen1
Melisa

De trainers.


Onze trainers zijn gediplomeerd bij Sport Vlaanderen, en volgen regelmatig cursussen en seminaries om zich bij te scholen.
De hoofdtrainer, Chris (8e dan).


   De assistenten, vlnr sabomnims Mohammed (2e dan), Karim (4e dan), Sung (5e dan) en

Hayatullah (4e dan).