slideshow 1 slideshow 2 slideshow 3

You are here

Corona afspraken geldig tijdens het nieuwe taekwondo seizoen.

Woensdag 2 september start het nieuwe taekwondo seizoen.  
Wegens de hele Corona situatie zijn er toch een aantal afspraken die we het liefst op voorhand delen.

  • Dragen van een mondmasker is verplicht voor iedereen ouder dan 12 jaar op de weg naar en van de sporthal.
  • In de sporthal dienen de looplijnen gevolgd te worden zodanig dat sporters elkaar zo min mogelijk kruisen. 
  • Er worden geen ouders/toeschouwers toegelaten tijdens de training. Ouders zetten de kinderen af aan de ingang van de sporthal voor de training,  en pikken ze daar terug op na de training. De ouders dragen een mondmasker.
  • Iedere deelnemer aan de trainingen wordt geregistreerd. Indien nog niet gekend worden de juiste gegevens opgevraagd voor de training.
  • Douches en kleedkamers blijven gesloten. Omkleden dient bijgevolg thuis te gebeuren. Uitzonderlijk wordt toegestaan om sportschoenen in de zaal om te wisselen. De lockers kunnen wel gebruikt worden om materiaal in op te bergen.
  • We hebben een bubbel van maximum 30 personen per training.  Aangezien de kinderen in 3 verschillende groepen worden opgedeeld,  zijn dat drie verschillende bubbels. 
  • Het dragen van een mondmasker is tijdens het beoefenen van de sport niet verplicht. Tijdens de sportactiviteiten geldt de onderlinge afstand van 1,5 meter tussen sporters niet. Onderling contact is opnieuw mogelijk, maar we bewaren waar kan zoveel mogelijk afstand.

 
We vragen dus aan iedereen om hiermee rekening te houden. De trainers zullen alles in goede banen leiden. Met de goede wil van iedereen lukt dit perfect!

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer